2006-02 H.T.V.

Hengelose Toneel Vereniging Voor meer dan 40 jaren geleden, zijn we als naamloze vereniging begonnen met toneelspelen voor de Bond van Staatspensionering. Hier is later de Hengelose Toneel Vereniging uit ‘geboren’.

Een hilarische scène in een recent op de planken gebracht toneelstuk. (Collectie H.T.V.).

Ook heeft de vereniging haar medewerking gegeven aan de televisieserie ‘de Zevensprong’. Enkele dagen zijn ze in de weer geweest om als figuranten te fungeren voor enkele afleveringen van deze serie.

Een van de leden kwam een paar jaar later terug van een vakantie uit Oostenrijk en de hilariteit was groot toen hij vertelde wat hij gezien had. Juist, een van die afleveringen van ‘de Zevensprong’. Om nu meteen te spreken over internationale bekendheid gaat wel wat ver, maar toch!
Het geeft ons allen veel voldoening om iedere keer weer een stuk te mogen spelen. Wat is er fijner dan mensen een leuke avond te bezorgen. Het is heerlijk dat je na afloop hoort “Het is lang geleden dat ik zo gelachen heb”. Daar doe je het toch voor!

De Hengelose Toneel Vereniging.

Heeft U soms interesse om mee te spelen of hand- en spandiensten te verrichten? Meld U dan bij Evelien Takkenkamp 0314 621914.


Een foto van een toneelvoorstelling van wat langer geleden. De verkleedpartij zal absoluut voor veel plezier gezorgd hebben. (Collectie H.T.V.).