Historisch Hengelo verzamelalbum dl. 2 bij AH Hengelo

Tijdens de evaluatie van de uitgave van het eerste boek kwam deze vraag op tafel te liggen: “Willen jullie als Oudheidkundige Vereniging nog een tweede boek verzorgen?“ Daar hoefden wij niet lang over na te denken. Ga naar AH Hengelo en verzamel de 216 plaatjes.

Plaatjesboek uitgegeven

Auteur: redactie de Olde Kaste

Historisch Hengelo verzamelalbum dl. 2 bij AH Hengelo

Vlak voordat de actie ten einde liep, kwamen er nog aanvragen binnen voor albums. Er moesten helaas dan ook mensen teleurgesteld worden. Tijdens de evaluatie van de uitgave van het eerste boek kwam ook deze vraag op tafel te liggen:
“Willen jullie als Oudheidkundige Vereniging nog een tweede boek verzorgen?“ Daar hoefden wij niet lang over na te denken. Met de ervaring die we opgedaan hadden met het eerste boek, durfden wij ook wel aan een tweede boek te beginnen. Echter ons archief is natuurlijk niet onuitputtelijk en daarom zal dit het laatste boek in deze vorm zijn.

Deze keer zijn er meer plaatjes te verzamelen dan de eerste keer, het zijn er nu 216. Bij het verzamelen van de stickers zult u merken dat er ook een verrassingselement in zit deze keer. Welke? Dat verklappen we niet, maar het is wel een hele mooie.

Natuurlijk hopen wij als Oudheidkundige Vereniging dat veel mensen hierdoor geinteresseerd raken in onze activiteiten en zich aansluiten bij onze vereniging. Hoe meer leden we hebben, hoe meer activiteiten we kunnen oppakken.

De Oudheidkundige Vereniging heeft het als heel prettig ervaren om samen met AH Hengelo deze acties op te zetten waarbij een groot deel van de inwoners geprikkeld wordt om actief met de Hengelose historie bezig te zijn.

Wij wensen u ook deze keer veel plezier met het verzamelen van de stickers.